Banovo Brdo Residences

O

DIŠI ZDRAVO I URBANO

Banovo Brdo Residences predstavlja vrhunski rezidencijalni projekat koji je rezultat dugogodišnjeg timskog rada dva vodeća investitora – Energogroup doo Beograd i Advokatske kancelarije Tatjane Milićević.

Energogroup doo Beograd je lider u regionu u oblasti projektovanja, građevinskih radova i investiranja, sa iskustvom od preko 25 godina i preko 1.000.000 m2 izgrađenih objekata različite namene. Advokatska kancelarija Tatjane Milićević donosi svoje stručno znanje iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa, razvoja projekata, urbanističkog planiranja i investicionog ulaganja u izgradnji nepokretnosti, sa preko 18 godina iskustva.

Vizija

Vizija kompleksa Banovo Brdo Residences je stvaranje autentičnog arhitektonskog rešenja visokog kvaliteta sa naglaskom na divan ambijent i pregršt zelenih zona. Želimo da pružimo stanarima inovativan koncept stanovanja koji kombinuje urbani dizajn objekta sa harmoničnim životom u prirodi.

Misija

Misija projekta je obezbediti urban kvalitet života kroz luksuznu estetsku jedinstvenost i pažljivo odabrane materijale. Kompleks će pružiti različite komercijalne i uslužne sadržaje koji bi stanarima bili na raspolaganju. Bezbednost i privatnost stanara su takođe od velike važnosti.

Poseban naglasak stavljen je na život u zelenom okruženju sa obezbeđenim površinama za sportske aktivnosti. Kompleks će imati pešačke, biciklističke i trim staze koje će omogućiti stanarima da uživaju u aktivnom načinu života. Tu će biti i igrališta za decu, teren za košarku i savremeni fitnes centar kako bi se zadovoljile potrebe za rekreacijom i vežbanjem, čime se jasno stavlja naglasak na zdravlje budućih stanara i njihovih juniora.

Kroz ove karakteristike, Banovo Brdo Residences će pružiti komfor i visok kvalitet života stanarima. Život u ovom kompleksu će predstavljati spoj elegancije, modernog dizajna i bliskosti sa prirodom, stvarajući jedinstvenu i inspirativnu sredinu za život.

Gde se nalazi Banovo Brdo Residences?

Nalazi se u prelepom delu Beograda, na Banovom brdu –  Banovo Brdo Residences je stambeno naselje koje nudi izvanredan životni stil. Ovaj ekskluzivni kompleks spaja vrhunski dizajn, visokokvalitetne materijale u izradi i moderne pogodnosti kako bi se stvorilo idealno okruženje za udoban i sofisticiran život.

Banovo Brdo Residences nudi širok izbor stanova različite kvadrature, gde je svaki kutak osmišljen kako bi odgovorio na potrebe svakog pojedinca ili porodice. Kompleks je opremljen vrhunskim uređajima i najnovijim tehnologijama, obezbeđujući različite opcije za uživanje u slobodnom vremenu.

Naselje takođe ima brojne pogodnosti za stanare. Tu je elegantno uređeno dvorište sa zelenim površinama, igralištem za decu i prostorom za opuštanje.

Banovo Brdo Residences se nalazi u blizini različitih objekata i usluga, kao što su škole, parkovi, tržni centri i restorani, I time pruža praktičan i jednostavan način života.

Prva faza gradnje

Prva faza izgradnje Banovo Brdo Residences nazvana je “Faza I – Jupiter”. Ova faza predstavlja prvi blok koji će biti izgrađen u kompleksu i obuhvata nezavisnu građevinsku celinu.

U okviru Jupitera će biti izgrađeni i useljeni objekti koji će pružiti stanarima i vlasnicima poslovnih prostora potpuni komfor. Ono što je posebno važno jeste da će izgradnja zgrada u ostalim blokovima biti odvojena i neće remetiti život stanara Jupitera.

Detalji o arhitekturi, dizajnu, broju stanova i poslovnih prostora u okviru Jupitera mogu varirati u zavisnosti od specifičnih planova projekta.

Faza I – JUPITER

Faza I – Jupiter u okviru ekskluzivnog kompleksa Banovo Brdo Residences obuhvata 3 stambena objekta sa ukupno 119 stanova. Svaki od ova tri objekta ima svoju nezavisnu strukturu i pruža različite opcije stanovanja.

Ukupno postoji 224 parking mesta raspoloživih za stanare kompleksa, što omogućava dovoljno prostora za parking mesta.

Struktura stanova u okviru Jupitera varira i obuhvata jedinice različitih veličina, koje se prostiru od 30 m2 do 240 m2. To znači da postoje različite opcije za potencijalne kupce u pogledu veličine i rasporeda stana.

U okviru Jupitera se takođe nalaze 2 lokala sa privatnim baštama. Ovi lokali su namenjeni za poslovne svrhe i pružaju mogućnosti za otvaranje malih prodavnica, kafića ili drugih komercijalnih objekata.

Ulazni holovi svakog stambenog objekta su opremljeni recepcijom i obezbeđenjem kako bi se osigurao siguran i kontrolisan pristup kompleksu.

Dodatno, unutar kompleksa postoji uređeno šetalište i biciklistička staza, koja je okružena zelenim i slobodnim površinama. Ova infrastruktura pruža mogućnost za šetnje, rekreaciju i uživanje u prirodnom okruženju unutar naselja Banovo Brdo Residences.

Navedeni detalji ukazuju na to da se Faza I – Jupiter fokusira na pružanje kvalitetnog stanovanja sa različitim opcijama stambenih jedinica, poslovnim prostorima i obiljem prostora za parking i rekreaciju.

SVE ŠTO JE VAMA VAŽNO – JE BLIZU

Naselje Banovo Brdo Residences nudi izvanrednu lokaciju koja je blizu svih važnih sadržaja za svakog pojedinca. Bez obzira da li su u pitanju obrazovne institucije, sportski tereni, rekreacijski prostori ili druge pogodnosti, sve je lako dostupno stanarima ovog naselja.

Osnovna i srednja škola “Crnjanski” nalazi se samo 1 minut hoda od naselja, što je idealno za porodice sa decom. Ova blizina omogućava siguran i brz pristup obrazovanju za đake svih uzrasta.

Ljubitelji tenisa će biti oduševljeni činjenicom da se 5 teniskih terena “Baseline” nalazi na samo 1 minut udaljenosti od naselja. To omogućava lako uživanje u ovom popularnom sportu bez potrebe za dugim putovanjem ili vožnjom.

Za sve one koji uživaju u plivanju i rekreaciji, bazeni Košutnjak su takođe udaljeni samo 1 minut od naselja. Ovi bazeni pružaju idealno mesto za osveženje i relaksaciju tokom letnjih meseci.

Vrtići “Bajka” i “Baby palace” nalaze na svega 1 minut udaljenosti od naselja. Ovo je dragoceno za brigu o deci i olakšava organizaciju Vašeg vremena.

Za dodatne mogućnosti za rekreaciju i zabavu, Ada Ciganlija je udaljena samo 5 minuta vožnje od naselja. Ada Ciganlija je popularna beogradska destinacija koja nudi brojne aktivnosti na otvorenom, kao što su plivanje, vožnja bicikla, šetnja.

Ada Mall, moderni tržni centar, takođe je udaljen samo 5 minuta vožnje od naselja. Ovde stanari mogu pronaći različite prodavnice, restorane, bioskop i druge sadržaje za šoping i zabavu.

Ukoliko ste , pak, neko ko uživa u konjičkom sportu, Hipodrom je samo nekoliko minuta vožnje od Vašeg doma.

Park Košutnjak, jedan od najlepših parkova u Beogradu, takođe je udaljen samo 5 minuta vožnje od naselja. Ovde stanari mogu uživati u šetnji, trčanju, pikniku i drugim aktivnostima na otvorenom.

Za porodice koje žele međunarodno obrazovanje za svoju decu, Internacionalna škola Ruđer Bošković je udaljena samo 5 minuta vožnje od naselja. Ova škola pruža visokokvalitetno obrazovanje na engleskom jeziku.

Lakoća pristupa različitim sadržajima čini ovaj projekat izuzetno atraktivnim za porodičan život na samo nekoliko minuta udaljenosti od centra grada.

Banovo Brdo Residences – izuzetno povoljno mesto za život. Stanari imaju laku i brzu dostupnost obrazovanju, rekreaciji, zabavi i ostalim pogodnostima, što doprinosi kvalitetnom i udobnom načinu života u ovom naselju.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top